"75 cięć – 15 minut – 1 tarcza"

Po 15 minutach i 75 cięciach średnica tarczy Promax Best Life wynosi jeszcze 93 mm. Podczas ostatniego testu na stali nierdzewnej za pomocą robota udowodniona została nadzwyczajna moc cięcia tej wysokojakościowej tarczy o początkowej średnicy 125 mm. Test ten został udokumentowany filmem, który można obejrzeć na stronie www.eine-starke-marke.de, gdzie znajdują się również dokładne informacje o produkcie jak i możliwość zamówienia tarczy do testowania.

Tarcza do cięcia z linii PROMAX ze swoją odpowiednią i przemyślaną ceną w stosunku do jakości, jest również dostępna do takich materiałów jak stal, aluminium, kamień/żeliwo oraz żeliwo.

Hasłem „Niezawodne, Dokładne, Doskonałe“ reklamujemy w naszej aktualnej kampanii tarcze do cięcia ROTTLUFF jako silną markę grupy LUKAS. Od czasu przejęcia fabryki tarcz Rottluff GmbH w roku 2011 przez rodzinnie prowadzoną firmę z Engelskirchen poczęte zostały milionowe inwestycje w celu podniesienia standardów produkcji do najwyższego poziomu. Niezawodna precyzja i stała, wysoka jakość tarcz do cięcia i szlifowania są wynikiem najlepszej jakości surowców, zoptymalizowanych receptur i najnowszej technologii prasowania.

Nasza najnowsza 60 stronicowa broszura opiera się na wyraźnie rozszerzonej ofercie tarcz do cięcia i szlifowania – 245 różnych wariantów dostępnych z magazynu.

Materiały graficzne

Zdjęcie kampanii